ЗЛАТОМИР ГЕНЕВ

Професионален бодибилдър и фитнес треньор

Добре дошли!

Казвам се Златомир Генев и съм част от екипа на "URSA CREW" . Моята мисия като треньор и състезател по бодибилдинг е да достигна до повече хора и да им помогна да постигнат мечтаната физика и мотивация!

Специализирал съм се да помагам на хората и да ги науча на това, на което научиха и мен преди години - тренировки , хранене, дисциплина , умението да мотивираш, личностното развитие. Желанието ми е да създам един нов портал към тази общност, към хората, които искат да постигнат повече в живота си!

Мечтаната физика и начина, по който изглеждаме съвсем не е най-важното нещо в живота, но пътят, който изминаваме, за да постигнем това е едно преживяване, което променя човек завинаги !

Без предизвикателства ние не растем !
...

В „URSA CREW“ Aз ще ви помогна с:

- Безплатни консултации за правилен избор на хранителни добавки , техните действия и странични ефекти
----------------
- Създаване на хранителен режим и фитнес програма, според целта и свободното време на клиента
----------------
- Създаването на навици, дисциплина и как да задържите постигнатата форма
----------------
- Вкусни рецепти , книги и продукти свързани с нашите цели

Моето послание към теб...

Не отлагай, а започни сега !
...

Моята трансформация

Помисли , защо си тук в тази платформа сега, и четеш това?
Дали не е , защото си решил, че е време да промениш себе си и начина си на живот ?

Предизвикай себе си, намери начин да постигнеш постоянна мотивация ,защото тя е движещата сила към постигането на твоите цели!

Обогатявай се и учи всеки ден ! Чети колкото можеш повече , ходи на семинари по личностно развитие , гледай клипове свързани с това , не спирай да растеш , да се обновяваш ! Ние обновяваме софтуера на нашите телефони и компютри редовно , но много малко хора обновяват себе си физически и психически !

Не отлагай, започни сега !

Ако прочете всичко дотук, благодаря Ти за отделеното време. Ако имаш нужда от подкрепа или съвет, ще се радвам да ти помогна – можеш да се запишеш за консултация с мен с бутона под този текст.

Ако решиш можеш да ми пишеш и на нашата Facebook страница
facebook.com/ursacrew
или да ми изпратиш имейл на support@ursacrew.com.
Ще ти отговоря при първа възможност!

С уважение, Златомир Генев
Какво представляват моите консултации ?

Една напълно БЕЗПЛАТНА фитнес консултация свързана с фитнес тренировки и съобразено хранене за постигане на определени цели.
Най-често консултацията се ползва, за да помогна в избора на правилната хранителна добавка или да ви споделя мнението си за вашите хранителни и тренировъчни режими.

Ако нямате такива бих помогнал и с изготвянето им. Много често се доверяваме на информацията която пише в интернет и не винаги знаем източникът . С моите знания и опит успях да помогна на много хора.