Privacy Policy - Oбщи Условия

Общи условия

Поръчката от www.ursacrew.com става изключително лесно и бързо, само за няколко минутки. Молим ВИ да попълвате само актуална и точна информация, по възможност на кирилица. По този начин ние от URSACREW ще обработим поръчката Ви максимално бързо.

Консултацията и запитванията в URSACREW са напълно БЕЗПЛАТНИ и без никакви обвързвания! Ако имате каквито и да е въпроси свързани с продуктите, които предлагаме, не се колебайте да потърсите компетентното мнение от нашия екип от специалисти.

Минилната стойност на всяка поръчка е 15лв. Поръчки под 15лв. няма да бъдат обработвани.

Важно е да знаете: магазинът инкасира плащания в брой чрез услугата “Пощенски паричен превод”.

Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. Документ за плащане се предоставя от куриера.

Опция “Бърза поръчка”

Доставка

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Доставката се заплаща отделно от купувача, освен ако поръчка не надвишава 80 лв, тогава доставка се поема от нас (продавачите). Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Очаквайте обаждане от наш оператор ако имаме нужда да уточним подробности свързани с доставката. Доставката се осъществява в рамките на 24-72 часа. Доставката се извършва с куриеска фирма СПИДИ.

Заплащане и осъществяване на доставката

Доставката на хранителни добавки , фитнес аксесоари и тренировъчно облекло поръчани от www.ursacrew.com е за сметка на получателя. Ако цената надвишава 80 лв, цената на доставката се поема от нас.

Заплащането на вашата поръчка се осъществява само чрез Пощенски паричен превод, след получаване и преглед на Вашата поръчка. Съответната сума се заплаща на куриера или в офиса на куриерската фирма.

Работно време

Работното ни време в което приемаме, обработваме и изпращаме поръчки е от понеделник до петък, от 10:00 до 18:00 часа. Поръчки направени в събота и неделя, се изпращат на първия работен ден от седмицата – понеделник.

 

Общи правила

Всички продукти, които се предлагат от www.ursacrew.com , са хранителни вещества в чиста форма, не са лекарствени средства и не са с лечебно предназначение. Ние от www.ursacrew.com по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства!

Предоставянето на Вашата лична информация е с цел по-добро и качествено обслужване. По никакъв начин не предоставяме Вашата лична информация на други лица.

Цени

Всички обявени цени в www.ursacrew.com са в Български лев и с включено ДДС. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите.

Връщане на продукти

Съгласно условията на чл.55 от ЗЗП потребителите имат право да се откажат от поръчката си в 14 дневен срок от получаването й. Това е възможно само когато продуктът не е използван и не е нарушена цялостта на опаковката му и търговския му вид. В този случай, ние от www.ursacrew.com възстановяваме сумата за върнатата стока. Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена или нецялостна опаковка, със следи от одрасквания. Не се приемат продукти, които са вече употребявани и не са в търговски вид. При връщане на продукт/и, клиентът заплаща изцяло куриерската услуга.

След като получим пратката наш представител ще се свърже със Вас, за уточняване и възстановяване на сумата, която сте заплатили.

Ако продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата на посочените от Вас данни във формуляра за връщане, като сумата ще Ви бъде върната до 14 дни на банковата сметка, която сте посочили.

Актуалност на описанието на продукта, срока на годност и изображението/

Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения.

ВАЖНО: Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.

За подобни случаи, не носим отговорност.

Всяка поръчка е с опция “Преглед” преди заплащане. Моля, уверете се, че продуктът отговаря изцяло на вашите нужди преди да заплатите за него. В случай, че приемете пратката от куриер, вие се съгласявате, че сте прегледали всичко по продукта и то отговаря на вашите нужди и желания.

Други условия

УрсаКрю ООД“ има право да променя по всяко време цените на предлаганите продукти, без предварително да информира за това.

УрсаКрю ООД“ при необходимост има право да отказва поръчка, като предварително клиентът ще бъде уведомен.

УрсаКрю ООД“ не носи отговорност от намачкване или леко деформиране на опаковките и кутиите, тъй като това зависи от куриерската услуга.

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на бутона при регистрация, както и с направата на поръчка Вие безусловно се съгласявате с тях, приемате и се задължавате да спазвате тези условия.

Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля НЕ използвайте онлайн магазина „УрсаКрю ООД“ .

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Настоящата политика за поверителност е изготвена и се основава на действащото българско законодателство относно защита на личните данни. Всички изменения или допълнения ще бъдат прилагани на Уеб сайт www.ursacrew.com . Уеб сайт www.ursacrew.com е собственост на ,,УрсаКрю ООД“ – гр. Варна (община Варна) ,вписан в Търговският реристър с ЕИК 20635277, телефон за контакти: +359894537233

Използвайки интернет страниците www.ursacrew.com ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С УСЛОВИЯТА относно събирането и използването на Вашите лични данни в съответствие с политиката ни на поверителност, както и разкриването на вашите лични данни пред трети лица с цел обработване и доставяне с куриерска фирма на направената от вас поръчка при нас.

Прочетете предварително политиката за поверителност преди да използвате www.ursacrew.com . Ако имате въпроси се свържете с нас на телефон +359894537233 .

Ако не сте съгласни с условията отностно нашата политика за поверителност не правете регистрация и не използвайте www.ursacrew.com .

,,УРСАКРЮ“ ООД е Администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни/ЗЗЛД/ на www.ursacrew.com .

КАКВИ ДАННИ,ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ОБРАБОТВАМЕ:

  1. Предоставените от Вас данни – имена,адрес,телефонен номер и електронна поща,история на поръчките Ви се използват с цел регистрация и обработване на поръчката Ви в www.ursacrew.com .

 

Данни като имена,телефонен номер и адрес за доставка се предоставят от ,,УРСАКРЮ“ ООД на куриерската фирма,която сте избрали с цел завършване и доставяне на направената от вас покупка.

Администраторът зачита неприкосновеността на личността на физическите и юредически лица и полага всички необходими усилия за защита на личните данни срещу неправомерно обработване посредством прилагане на технически и организационни мерки за защита на личните данни, които мерки са изцяло съобразени със съвременните технологични постижения и осигуряват ниво на защита, което съответства на рисковете, свързани с обработването, и на естеството на данните, които трябва да бъдат защитени.

2.Вашите лични данни се обработват с цел продажба на клиенти от разстояние,издаване на фактури,справки за извършени покупки.

Предоставяне на информация за клиента може да бъде предоставена при извършване на данъчно осигурителен контрол от съответните компетентните органи.

3.Личните данни на лицата са в криптиран вид с цел предотвратяване на измами.

КАТЕГОРИИ ТРЕТИ ЛИЦА,КОИТО ПОЛУЧАВАТ ДОСТЪП И ОБРАБОТВАТ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ:

Администраторът има право да разкрива обработваните лични данни на следните категории лица, а именно:

1.Транспортни/куриерски фирми с оглед изпълнението на закупените от Вас стоки,като тези лица са предоставили достатъчно гаранции за прилагането на подходящи технически и организационни мерки,че обработването на данните Ви да протича в съответствие с изискванията на Регламента и да осигурява защита на правата на физическите лица

2.Лица,които по възлагане на ,,УРСАКРЮ“ ООД поддържат оборудване и софтуер,използвани за обработване на личните Ви данни.

3.Банките,обслужващи плащанията извършени от Вас.

4.На физически или юридически лица ,за които се отнасят данните.

5.На лица – държавни органи

6.Лица обработващи личните Ви данни ,които предоставят услуги в полза на бизнес дейността на Доставчика,като например счетоводител на Администратора.

Доставчикът не продава предоставени от физическото лице лични данни на трети страни!

 

Администраторът използва услугите на доставчик на телефонни услуги, който доставчик се намира в Република България.

СРОК ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ:

1.Личните данни на клиентите на www.ursacrew.com се съхраняват за период не по-дълъг от съществуване на профила ви.

2.Личните данни могат веднага да се заличат след като уведомите Администратора на телефон +359894537233 за това Ваше решение и не дължите неизплатени суми за извършените от Вас покупки.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ:

1.Да получите достъп до личните Ви данни и информация,от вида ,която сме включили в нашата Политика за поверителност по отношение на тези данни.Може да поискате информация за какви цели обработваме Вашите данни с писмено изявление за съдържанието,посочено в чл.29 ЗЗЛД.

2.Да изискате да се заличат или коригират личните Ви данни,когато са неточни или обработването им не отговаря на изискванията на ЗЗЛД.

3.Да възразите по всяко време срещу обработването на личните Ви данни при наличие на законово основание.

4.Да оттеглите своето съгласие за обработка на личните Ви данни,когато обработката им се основава на Вашето съгласие,а именно при обработването им за директен маркетинг на продукти и услуги на трети лица.

5.Когато има вероятност нарушението на сигурността на личните Ви данни да породи висок риск за правата и свободите на физическите лица, физическото лице трябва да бъде уведоменo без ненужно забавяне, за нарушението на сигурността на личните данни.

Физическото лице има право да подаде жалба до надзорен орган, по-специално в държавата членка на обичайно местопребиваване, място на работа или място на предполагаемото нарушение, ако физическото лице счита, че обработването на лични данни, отнасящи се до него,нарушава разпоредбите на Регламента.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТКАЖЕТЕ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ,,УРСАКРЮ“ ООД И КАКВИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТОВА

За да осъществите онлайн покупка на уеб сайта ни www.ursacrew.com се нуждае от определени данни:

  • за физическо лице: две имена,телефонен номер,електронна поща и адрес за получаване на закупените от Вас продукти

При непредоставяне на тези данни www.ursacrew.com не може да обработи и изпрати Вашата поръчка.

БИСКВИТКИ:

Физическите лица могат да получат повече информация относно това как Администраторът използва бисквитки като прочетат Политиката относно бисквитките на: www.ursacrew.com .

ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН И ДОБРОВОЛЕН ХАРАКТЕР НА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ:

1.Личните данни, които се изискват да се предоставят от физическите лица са съобразени с услугите, които се предлагат от Администратора и имат задължителен характер. Предоставянето на лични данни от физическите лица е доброволно. В случай, че бъде отказано предоставянето на лични данни:

– Администраторът няма да бъде в състояние да предостави желаната от физическото или юридическо лице стока

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ:

1.Администраторът предприема необходимите технически и организационни мерки, за да защити личните данни от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване, а именно:

– цялата лична информация, която физическото предостави на Администратора се съхранява на сигурни и надеждни сървъри и папки;

2.Изчерпателна информация относно предприетите от администратора технически и организационни мерки е налична в Инструкцията за механизма на обработване на лични данни и защитата им в поддържаните регистри, съдържащи лични данни при Администратора. В случай, че желаете да получите подробна информация относно техническите и организационни мерки, моля да се свържете с нас +359894537233

ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ:

Тази Политика за поверителност може да бъде актуализирана по всяко време ,като промените ще бъдат публикувани на този уеб сайт с нова дата „Последна промяна“ в горната част на тази Политика за поверителност и ще бъде в сила от датата на публикуване. Поради това е препоръчително периодично да проверявате тази Политика за поверителност, за да сте сигурни, че сте запознати с всички промени. Използването на уеб сайта след публикуването на актуализираната Политика за поверителност, ще се счита, че се съгласявате с извършените промени.

 

КОНТАКТИ

В случай, че имате допълнителни въпроси относно настоящата Политика за поверителност, моля да се свържете с нас на +359894537233

 

Oт екипът на www.ursacrew.com